Elektrik çok geldi modemi kapadık!!!

Saat bire kadar internete giremeyince 2 alt komşuya inip modemin durumunu öğrenme isteği ile yanıp tutuşmaya başladım. Bazen temizlik yaparken kapatıyor modemi. Ne alaka, çok sormayın o da bilmiyor.Neyse indim yoktu. Sonra 2 saat sonra indim ahanda karşımda. Düriye teyze. İsmi bu değil tabi ama lüzumu da yok zaten.

-Teyze internet yok, bi modemi kapatıp açar mısınız?

– Biliyorum, ben kapadım.

– !!!!! Neden?

– Bu ay elektrik faturası çok geldi. Beyim de kapa dedi modemi. Bundan sonra da çocuklarla konuşalım belli saatlerde açalım dedi.

– Yahu teyze öyle şey mi olur, modem dediğin elektrik yemez, siz buzdolabını kapatın !!! (E, ne yapayım daha iyi bir cevap bulamadım. Teyze neticede konuya uzaylı)

– Tamam o zaman açayım ben.

– E tabi, benim işim internet olur mu öyle şey. Akşama kocanız gelince bi zile basın konuşalım bu durumu.

Akşam oldu. Kimse yok. Belli ki teyze kendisine söylenenleri biraz yanlış yorumladı. Muhtemelen kocası ona internet parasını çocuklardan alalım dedi. Sonra da elektrik çok geldi biraz dikkatli olalım bilgisayarı gündüz açmayalım biz evde yokken kapalı kalsın dedi. Ama teyzem yanlış anladı.

Zaten yanlış anlama potansiyeli bir hayli yüksek bir teyze.

Demek ki neymiş, Elektriğe yüzde 50 zam geldiğini anlayan vatandaşım bunu yine kendinde arıyormuş. Helal-i hoş olsun. Yiyenlere de yedirenlere de… Hah…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.