O zaman spora gitmek lazım zaman zaamaaaann!!!

Dilime o kadar sakız oldu ki bu, artık şarkı söylemek gibi geliyor 🙂 Ama bu sefer iddialıyım spora başlama konusunda keza bu sefer biraz daha paraya kıyıp adam gibi bir yere gideceğim. Yani sadece fitness değil, yüzme, sauna, masaj, tenis, basketbol, belki arada abidik gubidik yoga tarzı şeyleri bile denerim kim bilir?

Şirketten birkaç arkadaşım Metrocity Alışveriş Merkezindeki Essporto’ya gidiyorlar. Baktım inceledim baya güzel bir yere benziyor. Hem işe yakın, hem de kapalı yüzme havuzu sayesinde yazın yapamadığım şeyi kışın yapıp rahatlayabilir ve işe daha mutlu bir adam olarak gidebilirim. Tabi şu yavaştan göze batmaya başlayan göbeğimi de kaybetsem ve biraz kasa dönüştürsem de fena olmaz. Ne dersiniz?

Umarım 3 aylık deneme üyelikleri vardır. Keza 1 senelik üye olmak istemiyorum. Bir zaman sonra üşenip gitmediğimde dondurma hakkı da vermeliler. Yani en azından 1 kere dondurabileyim üyeliğimi, askerden dönünce devam ederim belki diye.

Fiyat olarak da 1 senelik üyelik, aylık 160 liraya falan geliyor. Bir arkadaşını getirdiğinde 1 aylık üyelik daha veriyorlar. Tabi biraz pazarlık yapılabilir belki bilemiyorum şu anda.

Ama bildiğim bir şey varsa, elbet bir gün dönücem ey verilmiş sözüm edil…. noluyo lan. Aha, lise çağlarım aklıma geldi 🙂 Kaç kaç…

Neyse bildiğim bir şey varsa, o da bu göbeğin gidip biraz kollarda biraz daha kas olması ve nefesimin açılması gerektiği. 82 kilo civarıyım. Şöyle bi 6-7 kilo verip devamını da kasa çevirirsem daha ne isterim.

Umarım yazılabilir ve yazıldıktan sonra gitmeye takat bulabilirim. Hoş, şirketteki tüm arkadaşlar yazılıcaz sanırım. Onların gazı ile giderim diye düşünüyorum.

Neyse, var mı bu konuda önerileriniz. Hani şunu şöyle yap ya da başka bildiğiniz Beşiktaş-Levent cadde üzerinde ve yüzme havuzu olan ve daha ucuz olan bir spor salonu 😀 Pek sanmıyorum. Kanyon’da varmış ama daha pahalıymış. Profilo’da var ama kim gidecek oraya, taksi iel giderim kesin, Metrocity’deki Essporto ile aynı fiyata gelir 🙂

(Not: Bu yazıyı işteyken yazmadım. Sadece öğlene doğru yayınlanması için zamanladım. Hani birileri sonra işteyken bloglarında yazıyorlar aman yarabbi demesin :))

Haydi iyi uykular… iyi günler…

1 Cevap

  1. D.D.Güçlü dedi ki:

    Yazıldım spora. Baya da bi indirim aldım süper oldu 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.