Oyuncular Aranıyor !!!

Biliyorsunuz ki biz Merve ile kısa filmler çekiyoruz. Arada da sadece eğlence amaçlı ama biraz da profesyonel, fragmanlar yapmaya çalışıyoruz. Sitemden bu videoların tamamına ulaşabilirsiniz. Arada belgesel yapmışlığımız da var.

Önümüzdeki aylarda çekeceğimiz yeni fragmanımız için erkek ve bayan oyuncu adayları arıyoruz. Herhangi bir koşul yok.

Bizimle beraber bir-iki-üç günü eğlenerek geçirmek istiyorsanız ve aşağıdaki yazanlar sizi tanımlıyorsa bu yazıya yorum yazın ve bir yandan da bana mail atın 🙂

  • Sahneleri çekerken uflamayacak, puflamayacak, kapris yapmayacak.
  • Eğlenmesini bilecek. Çektiğimiz filmin eğlenmek dışında hiçbir amacının olmadığını bilecek. (Hani olur da keşfedilirseniz bilemeyiz. Çünkü bazı yönetmen tanıdıklarımız da izleyecek)
  • Mümkünse biraz da olsa oyunculuk yeteneği olan. Hani biz size bir şey yap dediğimizde ‘manken oyunculuğu’ olmamalı. Tamam, çok güzelseniz bir artı sayılır ama odun gibi olmayın iş oyunculuğa gelince 🙂
  • Sadece kamera önünde değil, arkasında da bize yardımcı olacak. Mesela bazı gerekli eşyaları evden getirecek. Ya da ışıkları kurmamıza yardımcı olacak.
  • Takım çalışmasına yatkın.
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olsa da olur, olmasa da. Keza bizim şuanki ekibimiz tamamen mühendislerden kurulu.
  • Bizim istediğimiz zamanda, istediğimiz yerde olacak ve tüm gününü bize ayıracak. Ben sahnem olunca gelirim, bittiğinde giderim demeyecek. Dedim ya, eğlenmeye geliyoruz, böyle eğlenemezsiniz. Sonra bize laf edersiniz, ben hiç eğlenmedim diye.
  • Neşeli, konuşkan …
  • Şimdi biraz geyik yazdım diye sanmayın ki çekimlerimiz bu havada geçecek. Eğleneceğiz ama bir yandan da zor olacak. Sürekli mekan değiştireceğiz vs. Yani biraz sabırlı da olmalısınız.

Şimdi peki biz tam olarak kim kimiz şu anda,

Yönetmen: Merve Mahmutoğlu,

Kamera: Doğa Güçlü (Canon HF S 200)

Genel Danışman: Sabri Saydam,

Profesyonel Makyaj: Serap Saydam.

Baş Roller: Gökhan Cüceloğlu ve Merve Mahmutoğlu.

Senaryo: Yine Merve 🙂

Set Ekibi: Cem Şahin (Aynı zamanda set fotoğrafçımız),

Son olarak da yapımcı yine bendeniz. DDG Studios Presents.

Önceki Projelerimiz: Koru-ma(Finalist), Tehlike bunun neresinde(Kategori ikincisi), Aşkın 2 Yüzü, Kırmızı başlıklı kız, Musa Güçlü (Belgesel), Alaturcakaranlık (Fragman). (Hemen hemen hepsi sitemde var, biraz kurcalayın bakalım)

Düşünen arkadaşlar bana doga@ddguclu.net’ten ya da bu yazıya yorum yazarak ulaşabilir. İstanbul olması tercih sebebi olsa da, şart değildir. Yatacak yerimiz vardır çekim süresince.

Haydi bir hafta sonu biraz eğlenelim, şehrin stresinden ve curcunasından, işlerimizin yükünden ve derslerimizin baskısından kurtulalım 🙂

Bu arada, hani olur da bizim kadar zevk alırsanız bu çekimlerden, gelecekteki filmlerimizde de beraber çalışabiliriz. Bu projede yer almasanız dahi bir sonraki projelerde yine beraber olabiliriz. Siz yeterki eğlenmeyi bilin. Mesela Gökhan ile ilk projeden bu yana hep beraberiz.

59 Cevaplar

  1. Aleyna Köseoğlu dedi ki:

    Selam.. Ben 13 yaşındayım,sarışınım,1.50-1.55 boylarındayım,42 kiloyum,göz rengim yeşil.
    Facebook adresimde var. Oradanda görüşebiliriz.Tabi bu size bağlı.Kısa filminizde yer almak çok isterim….

  2. gülhan dedi ki:

    eglenmeyi severim oyunculuk ve eglen ce bir oldumu tadından geçilmez her sözünüze katılıyorum

  3. gülhan dedi ki:

    23 yaşındayım kısa filmlerinizde yer almak isterim oyunculuk şarkılar eglenceler tam bana göre ekibinizde bana yer olduguna eminim

  4. süleyman değerli dedi ki:

    merhabalar ben süleyman 20 yasında dıksıyonu,fizikği düzgün ,esprılı ,neşeli, sabırlı,biriyim set havasını 20 bolüm telaffz ettım .set ortamının gerici havasını beyinde bitirme olayını aştım. daha önce trt1de yayınlanan sakarya fırat dızısınde bir süre dıyaloglı yardımcı oyunculuk yaptım.tıyatro kursunda 200 saatlık egıtım aldım . sımdıden ılgınıze saygı duyuyrum ……

  5. Sinem Sabuncu dedi ki:

    Merhabaaa, sayfaniza tesadüf üzere buldum girdim. cok cook hosuma gitti. özelikle cekimde oyuncudan beklentileriniz. eglenceli bir ekipsiniz. sizlerle oynamayi cook isterdim. oyunculuk yetenegim var. ben almanyada tekstil mühendisligi okuyorum son sene.
    ama icimde herzaman oyunculuk tiyatroculuk hep vardi.
    Önümüzdeki ay almanya wuppertalda oyuncu elemeleri olacak. oraya katilacagim bende.

    ulasabilecegim, bi tel yada e-mail adressi bulamadim sayfanizda.
    bana dönebilirseniz cook sevinirim.
    Kendinize iyi bakin saygilar
    Sinem :))

  6. ferhat dedi ki:

    merhaba adım ferhat yaş 24 kuaförüm 1.76 boy 72 kilo uzun saçlıyım sempatik ve eğlenceli biriyim herzaman bir oyuncu olmak istemişimdir en büyük hayalimdi buradan sesleniyorum lütfen duyun beniii 🙁

  7. samet dedi ki:

    eğlenmek benim için çok güzl bi şey 16 yaşındayım aarzu görürseniz sizinle oynamak isterim

  8. kübra gürel dedi ki:

    21 yaşındayım. theatron tiyatrosunda oyuncuyum.eğlenceli bir ortam,öğrenilecek birçok şey. Aranızda olmak güzel olur.

  9. Alev dedi ki:

    Selam:)

    1.08.2012 -8.9.2012 arasi Istanbulda olucam. Cok tesadüf oldu sitenisi gördüm bir haftasonu maceraya varim eger sizde isterseniz yukaridaki istekler bana uyar hatta cok sevinirim:) Güzel bir tecrüber olur bir dönem 25 dakikalik kisa filmde basrölde oynamistim Aurupada uzun zaman olsada denemek isterim:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.