Moo cards are awesome…

Hah, ingilizce başlığa Türkçe bir yazı beklemiyordunuz, ama bir baktım da pek okuyacak yabancı arkadaşım yok 🙂 Ama Türkçe başlık da pek bi ezik durdu bu kartlar için, ne de olsa yurt dışından alındılar.

Aranızda moo.com‘u duymamış olanlarınız çoğunluktadır. Hatta duymuşsanız bravo diyorum size. Zaten banada Cem söyledi. Biliyorsunuz bu tarz ilginç şeyleri bulmakta üstüne yoktur (neyseki :)).

 

Neyse, bende DDG Studios için kart yaptırayım dedim, kişisel bir kart üstünde twitter, facebook, flickr vs. bilgilerinin olduğu. Hem kendime hem Merve‘ye. Güzel de oldu hani, baya bir karizma oldu.

 

Sitede her türlü kart yaptırmak mümkün ama biz asıl bu sitenin özelliği olan minicard’lardan yaptırdık.

 

Sistem şöyle işliyor, kaç tane alıyorsanız o kadar fotoğraf yükleyebiliyorsunuz ya da diyelim ki 100 tane aldınız, 25 tane fotoğraf yüklediniz otomatikman hepsinden 4 tane basacak şekilde ayarlıyor ki biz böyle yaptık. Çünkü o kadar güzel ki kesiklikle kendinize ayırmak istiyorsınız bir tane.

İsterseniz arkasını siz tasarlayıp resim gibi yükleyebiliyorsunuz, sitede hazır görseller var boyut, sınırlar vs. gibi ayarlamalar için. Ya da onların sunduğu bir arka plana yazı yazabiliyorsunuz hiç kasmadan.

 

Ön yüz fotoğraflarını bilgisayardan yüklemek zorunda değilsiniz, facebook, flickr vb. yerlerden de seçip bunları bastır diyebiliyorsunuz.

Fiyat olarak da kargo dahil 50 liraya falan geliyor 100 tane kartın maliyeti, biz 2 kart + 2 tane de minicard kutusu aldık 100 lira verdik kargo ile beraber. Türkiye’de yaptırmaya kalksanız, zaten öyle arka tarafına 25 tane resim koyacaksınız da böyle minicard’ı yapmaya ikna edeceksiniz de falan filan derken çok çok daha pahalıya gelecek.

 

Tavsiye ederim, hem şirket hem de kişisel kart alabilirsiniz burdan. İlk izlenimi kartlar yaptığına göre, çok etkili olabilir özellikle görsel başarının önemli olduğu moda vb. bir işteyseniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.