2012’den beklentilerim

Bu yazımı acemilik ile usta birliği arasında iznimin son saatlerinde yazıyorum.

2012 beklentilerimi ve yapmak istediklerimi yazmadan önce 2011’e 2 günü haricinde küfür etmek istiyorum. Birincisi 1 Temmuz yani evlenme teklif ettiğim gün; harika bir gündü. İkincisi de 31 Aralık; sevgilimle yılbaşına beraber girdik, hiç beklemediğim bir şeydi bu ve çok mutlu oldum. Bunların haricinde 2011, hatırlamak istidiğim bir yıl değil.

Kısa kısa 2012’den beklentilerimi yazayım fazla uzatmadan.

1) Askerlik bitecek. Eğer bir sorun olmazsa 23 Mayıs gibi evde olacağım, yani doğum günümde 🙂 Umarım usta birliği rahat geçer, en azından hasta olmam, askerde hasta olmak iyi bir şey değil.

2) Döner dönmez hayatımı değiştirecek ilk adımı atmak istiyorum. Yani Merve ile nişan, söz, bohça… artık her ne haltsa artık olacak.

3) İş tekliflerini değerlendirip benim için en iyisini bulmaya çalışacağım. Bu süreç çok hızlı olmayacak ama umarım istediğimi bulurum.

4) Evlilik hazırlıkları, ev, eşya, düğün vb. işlere gireceğiz. Şansımız da yaver giderse kazasız belasız atlatmış ve yılın 4. çeyreğine evli girmiş olacağız.

5) Yeni bir Macbook Pro 🙂 Artık bunun zamanı geldi değil mi?

6) Asker dönüşü yeni bir araba. Yeni dediğime bakmayın 2. el, dizel ve otomatik vites herhangi bir araba. İstanbul’da arabasız yaşamak zor. Arabalı da zor ama araba alıp gerektiği zaman kullanmak bizim elimizde değil mi?

7) İyilik,sağlık ve güzelliklerle dolu bir yıl olur inşallah.

 

Herkesin yeni yılı biraz gecikmeli de olsa kutlu olsun.

 

🙂

1 Cevap

  1. Cihan dedi ki:

    Ben de bir Yeni Yıl dilekleri yazısı yazdım da. İş evlilik olunca bilgisayarı yenilemek ve arabayı biraz ötelesen iyi olur. Çok masraflı iş o 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.