444’lü numaralara ekstra ücret alımına son!!!

Sonunda sevgili BTK yaptığı hatadan geri döndü ve bundan 1 seneye yakın bir süre önce 444’lü numaraların başında alan kodu ile aranmasına getirdiği yasak sonucu bu numaraların özel ücrete tabi tutulması durumu bitti.

Artık yine başında alan kodu olmadan arama yapacağız ama tarifemiz üzerinden ücretlendirilecek.

Sanırım Turkcell geçen ay, Avea da birkaç gün önce bunu bildiren mesajlar attı. Vodafone’da zaten ücret alınmıyormuş sanırım bu aramalardan.

BTK yaptığı hataları telafi edip firmaların ekmeğine yağ sürmeyi bırakıyor mu acaba diye düşünesim geliyor ama o kadar da iyimser olmak istemiyorum.

Özetle;

Artık Kredi kartı iptali için bankaların 1-2 saat gibi bekletme süreleri tarife içi ücretlendirileceği için iptal ettireceğiniz kartlar için işlem yapmaya başlayabilirsiniz 🙂

Bu arada, resimdeki sloganda gördüğünüz artık en fazla 45 saniye bekleyeceksinize de çözüm bulmuş operatörler. İlk aradığınızda karşınıza bekçi çıkıyor. Tamam abi seni ilgili birime aktarıyorum diyor ve bekleyiş böyle başlıyor. BTK adam gibi denetleyip kurallar çıkarmak yerine şekilci olmaya devam ediyor. Tabii operatörler ve özellikle bankalar da işin suyunu çıkarmaya bayılıyorlar.

Haber Kaynağı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.