Aliexpress’ten alışverişte 1 dolara neler alınabilir?

Bildiğiniz gibi Aliexpress’in en çok tercih edilmesinin nedenleri arasında çoğu üründe ücretsiz kargo imkanının ve ucuz olması geliyor. İsterseniz sizler için derlediğim 1 dolar ve aşağısında sahip olabileceğiniz kullanışlı ve şık tasarımlı bu farklı ürünlere bir göz atalım.

Unutmadan hatırlatayım eğer aynı satıcıdan 5-6 dolar üstüne çıkarsanız kargo takip numarası da isteyebilirsiniz. Böylelikle ürünlerinizin durumunu da izleyebilirsiniz.

Ayrıca sitemdeki mail listesine üye olarak bunun gibi birçok faydalı bilgiler verdiğim mail listesine üye olabilirsiniz. Eğer daha detaylı bir danışmanlık isterseniz de lütfen doga@ddguclu.net mail adresine mail atın.

Peki 1 dolara neler mi alabilirsiniz? Hadi başlayalım.

Bileklikler ve Kolyeler

Aliexpress bileklik ve kolyeler için gerçekten mükemmel bir yer. Neden mi? Çünkü çok fazla çeşit içeriyor ve üstelik 1 dolar; hatta bazıları 1 dolardan bile ucuz .Çok fazla alternatif olmasıyla beraber hem kendinize hemde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.

Farklı bir kolye ve bileklik. Bunlar da gerçekten hem ucuz hem güzeller. 

Saklama Kutusu

Farklı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bu kutuları Aliexpress’te bulabilirsiniz.İster takı kutusu ister kumbara isterseniz de dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz bu kutular sadece 1 dolar ve şık bir görünüme sahipler.Özellikle benim en çok beğendiğim bu renkli makaron saklama kaplarına bakmanızı öneririm.

 

Telefon Standı

‘Teknolojiyle çok içiçeyim bana göre de bir şeyler yok mu? ‘diyenlerinizi duyar gibiyim. Elbette var! İşte bu telefon standları tam sizlere göre üstelik hem çok kaliteli hem de çok kullanışlı ve yalnızca 1 dolara.

 

Kulaklık Koruyucu

Tam müzik dinleyeyim derken kulaklığınızı çıkarısınız ve işte o an… kulaklığı çözmek için harcanan zaman israfı ama neyseki artık bu sorunla karşılaşmanızı engelleyen mükemmel bir ürün var. Aliexpress’ten satın alabilceğiniz  bu kulaklık korucuyucu müzikseverler için güzel bir ürün gibi görünüyor.

Vücut Dövmeleri

Dövme yaptırmak istiyorum ama emin de değilim diyorsanız farklı desen ve renklerini bulabilceğiniz bu ürün oldukça tercih edilmekte üstelik yaz aylarında çok da güzel görünüyor.

 

Lens Kutusu

Aliexpress’te bulabilceğiniz eğlenceli lens kutuları 1 doların da altında üstelik trend olmuş durumda! Ürün hakkında daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Son olarak alışverişe başlamadan önce aliexpress hakkında alışverişin detaylarını verdiğimiz aşağıdaki yazılara göz atmayı unutmayın! İyi alışverişler 🙂

Nasıl Alışveriş yapılır?

Alışverişin 10 kuralı!

Alışveriş yaparken yapılan hatalar neler?

Aliexpress’ten alışverişte gümrük öder miyim?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.