Aliexpress’ten alışverişte Eylül ayına özgü hatıralar

Yazın yorgunluğundan,kalabalığından sonra insanların kendileriyle baş başa kalmasını sağlayan; yalnızlığın, berraklığın, sadeliğin anlamıdır ”Eylül”.

Mevsimlerin en güzelidir sonbahalar, belki de çoğu kişi tarafından en çok sevilendir Eylül ayı kim bilir. Bu kadar çok sevilmesinin sebebi nedir peki ? 

Toprağın kokusuna,yağmurun sesine, kahvenin tadına, kitapların o eşsiz arkadaşlığına doyduğumuz mevsimdir kimimize göre. Hırkaların giyilmeye başlandığı kahvenin de bu güzel mevsime eşlik ettiği camdan seyredilen yağmurun güzelliğidir yada. Belki de benim şuanda yaptığım gibi devrik cümleler kurma sanatıdır 🙂 Bu güzel eylül ayının sonlarına doğru yaklaşırken Aliexpress’te karşıma çıkan beğendiğim ve sizlerin de beğeneceğini düşündüğüm ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.

1.Görüntüsüyle içinizi ısıtan kahve kupaları

Değişik tasarım ürünü olan bu kupalar oldukça sempatik görünüyor öyle değil mi?

Bu soğuk havalarda sevdiklerinizle beraber bu kazak görünümlü kupalarda kahve içmek güzel bir fikir gibi sanki. Aliexpress’te bulabileciğiniz bu sevimli kupalar yalnızca 18.80 dolar.

Eee hadi ozaman afiyet olsun .

2. Sonbahar kombinlerinin vazgeçilmez parçası: Trençkot

Dışarı çıkarken bir türlü üzerimize ne giyeceğimizi bilemediğimiz mevsimlerdeyiz şu sıralar; ne mont giyebiliriz ne de ceket! Böyle durumlarda bizleri bu dengesizlikten kurtaran trençkotlar bu sezonda da vazgeçilmezler arasında. Özellikle krem, kahve tonlarındaki trençkotlar her sene olduğu gibi bu sezonda da Aliexpress‘te tercih olarak ilk sırada.

3. Kitapsever için dekoratif kitaplık

Kitaplık yanlızca kitapları koymak için raflardan oluşmuş bir eşya mıdır? Tabiki de hayır!

Kişinin kimliğidir, anı deposudur. Okunanlar, hediye gelenler, bir zamanlar okunmak için alınan ama bir türlü sıra gelmeyen kitaplar, kar küreleri, biblolar, unutulamayan konser biletleri, eski fotoğraflar ve aralarından çıkanlara bazen bizlerin bile şaşırdığı enteresan bir eşyadır kitaplık. Eşyadan da fazlasıdır hatta bizim kişiliğimiz, aynamızdır. Kendimizi en mutlu en huzurlu hissettiğimiz yerdir kitaplar ve kitaplıklar. (Yani benim… 🙂 )

Nasıl bir kitaplığının olduğu kimilerine göre önemsiz, kimilerine göre de oldukça önemlidir. Odanın bir köşesinde düz, sade, beyaz bir kitaplık olabileceği gibi siyah geniş bol raflı bir kitaplık da tercih edebilirsiniz. Eğer sürekli göz önünde olsun kitaplarım diyorsanız salonda kocaman bir kitaplık da yaptırabilirsiniz tabiki bunlar sadece olası fikirler. Ben biraz da farklı tasarımlı ürünler arıyorum diyorsanız bu ay benim de çok dikkatimi çeken geyik desenli farklı bir tarza sahip olan bu kitaplığa bir bakmanızı tavsiye ederim.Şu sıralar indirimde olan bu ürün fiyat olarak belki biraz pahalı olabilir ama neden böyle bir kitaplığımız olmasın değil mi ?

Ve bir not,

Eğer Eylül’ü yaşamak istiyorsanız, kitaplığınızdan okumaya doyamadığınız kitabınızı ve sıcacık kahvenizi alıp deniz kenarındaki bir banka oturun, yani bi 5 ay sonra yapın bunu 🙂 

Yazıyı bitirmeden önce Aliexpress’ten alışverişin inceliklerini anlattığımız aşağıdaki yazıları da okumayı ihmal etmeyin. 

Nasıl Alışveriş yapılır?

Alışverişin 10 kuralı!

Alışveriş yaparken yapılan hatalar neler?

Aliexpress’ten alışverişte gümrük öder miyim?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.