Tüm 3G telefonların listesi

Bildiğiniz üzere önümüzdeki aylarda tüm GSM operatörleri 3G’ye geçiyorlar. Reklamları panoları, televizyon ekranlarını süslemeye başladı. GSM operatörleri bir yandan hızla çalışa dursunlar, peki telefon üreticileri ne durumda? Hangi marka ne kadar 3G destekli telefon piyasaya sürmüş.. bunlardan hangilerinde kablosuz bağlantı yani Wi-Fi var.. sizin için araştırdık, derledik ve koskocaman bir liste haline getirdik. Yurt dışından da bizi okuyan okurlarımız için Türkiye’de satılmamasına rağmen listeye tüm telefonları kattık.

Bu liste bize gösteriyor ki, büyük firmalar haricindeki telefon üreticileri 3G destekli telefonlarını üst segmentte konumlandırmış. Ayrıca 3G’ye en hazır telefon üreticisi Nokia gibi gözükürken hemen ardından Samsung ve Sony Ericsson (SE) geliyor. Çok söze gerek yok, sizi liste ile baş başa bırakalım. Biz 352 adet telefon bulabildik, umarız gözümüzden kaçan olmamıştır.

Not: PC Labs logosu biraz okumayı zorlaştırıyor fakat günlerce uğraşıp derlediğimiz bu listenin kaynak gösterilmeden alınacağı aşikar olduğundan böyle bir önlem almak istedik.

3g-telefonlar

UYARILAR: Listede eksikliklerin ve yanlışlıkların olması olasıdır, gözünüze çarpan bir telefon olursa, yorum kısmında bize yazarsanız, listeyi aralıklarla güncelleriz. Telefon almadan önce mutlaka en az 1 kere daha özelliklerini kontrol edin. Listemizdeki telefonların bazıları 3G bağlantıyı destekliyor fakat götüntülü konuşma için 2. bir kamera bulundurmuyor ( bkz. iPhone 3G).

Yazının tamamına buradan ulaşabilirsinzi: http://www.ceplab.com/rehber/tum-3g-telefonlarin-listesi/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.