İTÜFest neden doyurucu?

Son 1 2 gündür İTÜ festivaline geliyorum. Onların 1 hafta boyunca sürüyor. Bizim okulda 3 gün boyunca sürer ve ilk gün genelde sadece nargile veren seyyar kahve, adam gibi dolar. Amatör grupları bile dinleyen 20-30 kişiden fazla göremezsiniz. (Bizim okul, Işık)

Eğer siz de benim gibi daha önce 5 festival görmüş, bunların 2 tanesinde çalışmışsanız, bir yerden sonra festivaldeki eğlenceler sıkmaya başlıyor. Sadece akşamları müzik dinlemeye gitmek istiyorsunuz. Gündüz ise alanda bulunma sebebiniz, bindir türlü farklı yiyecek yeme fırsatı bulmanız oluyor. Biraz da sohbet, muhabbet tabi.

Lakin, geçen sene bizim okulda etraftaki seyyar satıcılar o kadar pahalıydı ki yanlarına bile zor yaklaşıyorduk. Waffle’a 10 lira mı ne demişlerdi. O derece yani. Tabi insanın morali bozuluyor, hele ki yemeyi içmeyi seviyorsa. Umarım bu sene de süper sanatçılar çıkarmak için parayı bu satıcılardan almamışlardır.

İTÜFest’i bunun için seviyorum. Çok fazla insan olduğu için firmalar sürümden kazanmayı hedefliyor ve ucuza satıyorlar. En azından piyasa fiyatlarında satıyorlar. Bu da ondan bundan yememize sebep oluyor ve mutlu oluyoruz. En azından ben mutlu oluyorum.

Ayrıca üniversiteye içki girmez deniliyordu ya hani, bizimkiler de sadece Efes veriyorlardı. Valla ben burda şarap firmasından tutun da Efes’e birsürü firma gördüm.

Biz yemeyi içmeyi çok seven insanlarız. Her şeyden önce de öğrenciyiz. Kimin ne kadar parası var bilemem ama ben festival gibi bir ortamda, verilen yiyeceklerin kalitesi belliyken, Cadde fiyatlarının alınmasını hazmedemiyorum. Hazımsızlık yaratıyor.

En iyisi ben bir soda içeyim ve bu yazıyı hazmedeyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.