Oyuncular Aranıyor !!!

Biliyorsunuz ki biz Merve ile kısa filmler çekiyoruz. Arada da sadece eğlence amaçlı ama biraz da profesyonel, fragmanlar yapmaya çalışıyoruz. Sitemden bu videoların tamamına ulaşabilirsiniz. Arada belgesel yapmışlığımız da var.

Önümüzdeki aylarda çekeceğimiz yeni fragmanımız için erkek ve bayan oyuncu adayları arıyoruz. Herhangi bir koşul yok.

Bizimle beraber bir-iki-üç günü eğlenerek geçirmek istiyorsanız ve aşağıdaki yazanlar sizi tanımlıyorsa bu yazıya yorum yazın ve bir yandan da bana mail atın 🙂

  • Sahneleri çekerken uflamayacak, puflamayacak, kapris yapmayacak.
  • Eğlenmesini bilecek. Çektiğimiz filmin eğlenmek dışında hiçbir amacının olmadığını bilecek. (Hani olur da keşfedilirseniz bilemeyiz. Çünkü bazı yönetmen tanıdıklarımız da izleyecek)
  • Mümkünse biraz da olsa oyunculuk yeteneği olan. Hani biz size bir şey yap dediğimizde ‘manken oyunculuğu’ olmamalı. Tamam, çok güzelseniz bir artı sayılır ama odun gibi olmayın iş oyunculuğa gelince 🙂
  • Sadece kamera önünde değil, arkasında da bize yardımcı olacak. Mesela bazı gerekli eşyaları evden getirecek. Ya da ışıkları kurmamıza yardımcı olacak.
  • Takım çalışmasına yatkın.
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olsa da olur, olmasa da. Keza bizim şuanki ekibimiz tamamen mühendislerden kurulu.
  • Bizim istediğimiz zamanda, istediğimiz yerde olacak ve tüm gününü bize ayıracak. Ben sahnem olunca gelirim, bittiğinde giderim demeyecek. Dedim ya, eğlenmeye geliyoruz, böyle eğlenemezsiniz. Sonra bize laf edersiniz, ben hiç eğlenmedim diye.
  • Neşeli, konuşkan …
  • Şimdi biraz geyik yazdım diye sanmayın ki çekimlerimiz bu havada geçecek. Eğleneceğiz ama bir yandan da zor olacak. Sürekli mekan değiştireceğiz vs. Yani biraz sabırlı da olmalısınız.

Şimdi peki biz tam olarak kim kimiz şu anda,

Yönetmen: Merve Mahmutoğlu,

Kamera: Doğa Güçlü (Canon HF S 200)

Genel Danışman: Sabri Saydam,

Profesyonel Makyaj: Serap Saydam.

Baş Roller: Gökhan Cüceloğlu ve Merve Mahmutoğlu.

Senaryo: Yine Merve 🙂

Set Ekibi: Cem Şahin (Aynı zamanda set fotoğrafçımız),

Son olarak da yapımcı yine bendeniz. DDG Studios Presents.

Önceki Projelerimiz: Koru-ma(Finalist), Tehlike bunun neresinde(Kategori ikincisi), Aşkın 2 Yüzü, Kırmızı başlıklı kız, Musa Güçlü (Belgesel), Alaturcakaranlık (Fragman). (Hemen hemen hepsi sitemde var, biraz kurcalayın bakalım)

Düşünen arkadaşlar bana doga@ddguclu.net’ten ya da bu yazıya yorum yazarak ulaşabilir. İstanbul olması tercih sebebi olsa da, şart değildir. Yatacak yerimiz vardır çekim süresince.

Haydi bir hafta sonu biraz eğlenelim, şehrin stresinden ve curcunasından, işlerimizin yükünden ve derslerimizin baskısından kurtulalım 🙂

Bu arada, hani olur da bizim kadar zevk alırsanız bu çekimlerden, gelecekteki filmlerimizde de beraber çalışabiliriz. Bu projede yer almasanız dahi bir sonraki projelerde yine beraber olabiliriz. Siz yeterki eğlenmeyi bilin. Mesela Gökhan ile ilk projeden bu yana hep beraberiz.

59 Cevaplar

  1. sezen dedi ki:

    ben de katılmak isterim, bu aralar böyle sosyal şeyler arar oldum 🙂

  2. mutalip dere dedi ki:

    4 yıl tiyatro ile uğraştım.sahne deneyimim var.kullanmak isterm sanırım 🙂

  3. D.D.Güçlü dedi ki:

    Facebook sayfamıza üye olursan, çekim zamanları oradan duyuru yapacağız.

  4. emre dedi ki:

    bende 3 yıl boyunca halk tiyatralarnda oynadm ve daha hayla tiyatroyla ugraşmaktayım eger böle bişey çalışmlarınız varsa size katılmak isterim . şimdiden teşşklr

  5. D.D.Güçlü dedi ki:

    Bizle beraber eğlenmeye varsan, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabi 🙂 Facebook grubumuza katıl, oradan etkinlikleri duyuracağız. DDG Studios diye aratırsan sayfamız çıkıyor.

  6. damla dedi ki:

    geceyarısı aklıma esti.bir bakayım dizilere oyuncu seçmeleri var mı diye ilk bu ilanı seçtim.sanırım sınava 3-4 hafta kala bir haftasonu güzel bir etkinlik olur.2 yıl devlet tiyatrosunda oynadım.reklam dizi görüşmeleride oldu.başta eğitim eğitim denilerek tüm teklifler kaçırtıldı bana:) ama sanırım en mutlu olduğum an sahnede olduğum an..böyle keyifli bir işe ortak olmaktan memnun olurum..tamda bugün faceimi kapattım çok zamanımı alıyor,gereksiz birşey diye.fotoğraflarımı görmek isterseniz gerek olacak..çokta güzel değilim ama idare ediyorum.bir filmde gerçekçi olacak kadar güzel sayılırım ama:) yani şimdi sokakta filmlerdeki olayları yaşarken kaçımız podyuma çıkacak gibi giyiniyor,kaçımız az önce profesyonel makyajcı tarafından makyajlıymış gibi dolaşıyoruz.P mailimden bana ulaşırsanız,resim atabilirim.yada gerekirse face i açarım..

  7. D.D.Güçlü dedi ki:

    Eğer mail adresiniz doğru ise bir mail attım size. Facebook’tan gruba üye olur ve beni eklerseniz daha detaylı konuşabiliriz.

  8. esra dedi ki:

    daha önce bir kısa film atölyesine katıldım ve kamera arkasında çalıştım. sonra pişman oldum neden kamera önünü seçmedim diye. şimdi de 6 aydır tiyatro eğitimi alıyorum msm’de. böyle bir etkinliğe katılmak güzel bir deneyim olur benim için. facebook sayfanıza üye oldum ama yine de buradan tekrar yazıyorum.

  9. D.D.Güçlü dedi ki:

    Merhaba Esra,

    Yakın zamanda bir deneme çekimi yapacağız, hem sizi tanımak hem de kendimizi tanıtmak için. Page’den duyururuz bu akşam.

  10. D.D.Güçlü dedi ki:

    Sonunda Event’i oluşturduk, katılmak isteyenleri bekleriz efenim;

    http://www.facebook.com/event.php?eid=114062748670947

  11. Aysel dedi ki:

    17 yaşındayım tiyatroya ve oyunculuğa aşık biriyim .. çok eylenceli konuşkan zoru seven biriyim yılmam hemen gerektiği kadar çalışırım şikayette etmem :).. bana ulaşırsanız sevinirim .. pişman olmazsınız lütfen .. teşekkürler..

  12. ONUR dedi ki:

    ekibinize katılmak isterim kabul ederseniz 🙂

  13. ilhan dedi ki:

    benim oyunculuk yeteneğim yok yani yeteneğim yok derken oynamadımama çok merakım vardır oyunculuğa üstesinden gelebilecek yeteneğe sahibim bana ulaşırsanız sevinirim saygılar

  14. D.D.Güçlü dedi ki:

    Arkadaşlar lütfen facebook’tan DDG Studios sayfasına üye olup bana da mesaj atın ki sizi de listemize ekleyebiliyim. O kadar fazla insan yazıyor ki, kimin gerçekten bizle beraber olmak istediğini bilemiyorum, maalesef birçoğu da bizi gerçek bir film stüdyosu sanıp CV falan yolluyor. Biz para vermiyoruz, gerçek bir film stüdyosu da değiliz ama çok eğleniyoruz ve birkaç ay içinde yurt dışındaki festivallere (Cannes vs.) yollayacak kalitede filmlerimiz olabilir 🙂

  15. burak dedi ki:

    ezberim çok kuvvetli . 4 kez okul tiyatrosunda oynadım.1 kez fox tvde yayınlanan deniz yıldızı dizisinde figüranlık yaptım. oyunculuk yeteneğime çok güveniyorum.14 yaşındayım. oyuncu aratanlar için
    E-MAİL:atlanta.jb@hotmail.com

  16. Özgün dedi ki:

    Yaş sınırı var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren ?

  17. kübra dedi ki:

    merhabalar,

    siteyle tesadüfen karşılastım biraz geç olmuş sanırım ama ekibinizde bana da yer olursa tanısmak aranıza katılmaz isterim:=

  18. sinan dedi ki:

    bende bu eğlenceli çekimlere katılmak istiyorum yer varsa.istanbuldayım.

  19. D.D.Güçlü dedi ki:

    Kübra hiçbir zaman geç olmayacak keza eğlence için kurduğumuz bir oluşum bu. Senin gibi bu işi eğlence olarak gören çok da ciddiyete girmeyen arkadaşlarımıza direk geri dönüş yapıyoruz. Yakın zamanda bir projemiz var, oyuncu kadrosu henüz belli değil ama set ekibinde çok fazla kişiye ihtiyacımız olacak. İstersen facebook’tan DDG Studios sayfasını like’la, oradan beni (Doga Guclu) ve Merve Mahmutoglu’nu ekle. Bir şey yapacağımızda oradan duyuruyoruz.

    Diğer arkadaşlar, Özgün yaş sınırı yok 7 sinden 70’ine herkes katılabilir, sonuçta her türlü destek mübahtır 🙂
    Burak: Daha önce ne yaptığın çok önemli değil, istersen sen de yukarıda yazdıklarımı izleyebilirsin.

  20. muzo dedi ki:

    ben yasamin kendisinin oyun olduguna inanan ve bu oyunda rolümü iyi oynadigimi biliyorum. kabul ederseniz aranizda olmak isterim.

  21. muharrem dedi ki:

    bende bütün özellikler var oyuncu olabilmak benim hayalimdi cevap bekliyor bende katılmak istiyorum

  22. meryem dedi ki:

    bende katılmak ıstıyorum benımlede ıletısıme gecersenız cooooook sevınırım mail beklıyorum

  23. D.D.Güçlü dedi ki:

    Arkadaşlar, sitedeki maile bir mail atarsanız ya da facebook’tan beni eklerseniz daha hevesli olduğunuzu düşüneceğiz ve ilk organizasyonda sizi de çağıracağız. Çok kişi geliyor ama gerçekten bizimle takılıp eğlenmek isteyen şu ana kadar 1 2 kişi çıktı 🙂 Bizce iyi bir rakam, eğer eğlenmek istiyorsanız Temmuz ayında yeni çekeceğimiz bir film projemiz var bilginize 🙂

  24. Ali Doğan dedi ki:

    18 yaşın dayım ve sizinle çalışmayı isterim.

  25. meryem dedi ki:

    merhabalar ,selamlar ,çok guzel yazılmış sözler tebrik ederım açıklamanız perfekt ))istanbulda ikamet edıyorum ,hayırsız evlat -ögretmen rolu,sevgılı ögretmenım -başrolu -deli ayşeyi .palyaço -oynadım avrupa yakasındaki okullarda ,ekip guzelse hiçbirzaman sorun olmaz bence)belkide tyatroya dönmem lazım diye duşundum neden olmasın )profesonyel degıylımdır ama çok guzel rol yaparım )))))saygılarımla başarılar dilegımle ıyı akşamlar

  26. burcu dedi ki:

    merhabalar oyunculuk konusunda deneyımım var sıtede gezınırken gordum dusunursenız gorusmek ısterım yas 21 unıversıte ogrencısıyım son sınıftayım suan ısletme okuyorum 168 boy 56 kılo ıı gunler

  27. ilker yasin dedi ki:

    merhaba oyunculuk üzerine yeneteklerim var ilgilenmek isterim boy:190 kilo 90 yaş 24 göz rengi kahverengi esmerim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

  28. Feride dedi ki:

    Bende istiyorum…Bende.. Bende! Bende! Bende! Umuyorum geç olmadııı:(

  29. imran-1996 dedi ki:

    Benim 15 yasim var .Azerbaycanda yasiyorum.Boy 165 kilo 60.Oyunculuk tercubem var ogrenciyim.Eger kabul ederseniz bende katilmak isterim.

  30. meltem dedi ki:

    merhaba bende sizinle çalışmak çok isterim biraz geç oldu ama 15 yaşındayım benide aranıza alırsanız çok sevinirim .

  31. tuba dedi ki:

    merhaba ben tuba oyunculuk konusunda yetenekli olduğumu düşünüyorum sizinle beraber çalışmak isterim .

  32. Ediz dedi ki:

    Merhaba Ben Ediz Odabaş Sizinle Çalışmak isterim

  33. ezgi dedi ki:

    hala arıyorsanız eğer ben katılmak isterim.yazılanlar tam bana göre. tek hayalim oyunculukla ilgili birşeyler yapabilmek hayatımı bu mesleğe adayabilmek geri dönersiniz umarım:)

  34. buse dedi ki:

    bn de oyuncu olmak isterim ama

  35. nurcan dedi ki:

    selam,tam da aradığımı bulmuşum temmuzdaki çekiminizi kaçırmış olabilirim ama
    ben hep buradayım fizikçiyim ben de,oldukça hayalperest ve dinamik bi fizikçi
    ayrıca çevreme süper bi pozitif enerji yayıyomuşum söylenenlere göre:)) günlerimi kesinlikle eğlenerek değerlendirmek istiyorum:))

  36. alper tolga sever dedi ki:

    ben deisterim oyuncu olmak çok seviyorum oyunculuğu

  37. oyuncu olmak isityorum 14 yaşındayım deneyimsizim ve konyadan katılıyorum

  38. sevinç dedi ki:

    gezinirken buralarda tesadüfen gördüm okudum sizleri evet çok güzel ekip iyi oynamak isteyen çok doğa ve merve birşey eksik değilmi bu çalışmaları yaparken ya çocuklar hepiniz zafiyet geçireceksiniz çalışırken ve kimse size hadi yemek molası diye seslenmeyecek işte ben buna talip oluyorum HADİ YEMEK MOLASI diye seslenecek size yemek yapacak suyunuzu verecek biri eh isterseniz dönmeyin bana aç kalır film falan çekemezsiniz

  39. savas dedi ki:

    adım savaş soyadım umutlu 173 cm boyundayım 70 kiloyum vücüt calışırımmm

  40. Çagla dedi ki:

    Adım çagla 17 yasında 1.67 boyundayım 🙂 oyuncu olmayı cok istiyorum 🙂

  41. bn ali boludan yaş 19 bn de özgür biriyim wala bn para istemem üstüne egelnmek için para bile werrim acıkcası yanı para onemlı deıl bnm için asla ama asla boy.178 kg 78 sarışın renklı gozluym arayın ama boludayım bn malesef bnm için oratam onemlı ya herşeyden oenmlısı keske birsi arasa 0545 876 86 75 yada .:D sıfır beşyuz kırk beş sekızyuz yetmiş altı seksen altı yetmiş beş.:D

  42. ümran dedi ki:

    aaa beni tarif etmişsiniz ben ben bennnnn kesinlikle ben olmalıyım 🙂

  43. tutku dedi ki:

    ben girmek istiyorum nasıl olucak acaba

  44. tutku dedi ki:

    adım tutku kömürcü 1.65 boyundayım yaşım 15 oyuncu olmak istiyorum kahverengi gözleri belime kadar saçlarım var fiziğim beğeniliyor bana wep sitemden ulaşa bilirsini 😀

  45. D.D.Güçlü dedi ki:

    Arkadaşlar yeni etkinliğimiz için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz. 09.10.2011 Pazar günü saat 3’te Beşiktaş’ta olacak.

    http://www.facebook.com/event.php?eid=164799893607704

  46. medina dedi ki:

    bende katılmak isterim daha önce yaptım yanlız size nasıl ulasıcam

  47. D.D.Güçlü dedi ki:

    Event’e bakarsanız orada telefonum var. Telefondan ya da direk mailimden ulaşabilirsiniz, 24 saat bakarım

  48. medina dedi ki:

    medina_wolf@hotmail.com bu msn adresımı eklersenız.sevinirim event’e bulamadım…

  49. medina dedi ki:

    tamam buldum numaranızı bide isminizi ögrenebılırımıyım araken (d.d )güçlüyü aramıştım demıyım..

  50. Kısa filminizde yer almak isterim 21 yaşındayım uygunluk derecesindeysem facedende görüşebiliriz iyi çalışmalar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.