Garanti Bankası ile ilk tanışmamız: HAYIR

İşe başladıktan sonra maaşım Garanti Bankası’na yatacak diye hemen bir hesap açtırdım. Uzun zamandır Akbank’ta başaramadığım dakka başı şifre değiştirme işlemini Garanti’de yaparım diyerek internet bankacılığına başvurdum; malum iş saatlerinde bankaya gidip işlem yapamıyorsunuz.

Neyse, hesap açtırırken oradaki hanımefendinin internet bankacılığı ile ilgili istediklerini doldurdum. Havale limiti olarak da 150 TL koydum. keza daha fazlasını yapmam zaten.

Dün itibari ile bir havale işlemim oldu ve internet şubesine girdim. Tüm bilgileri yazıp havale yap dediğim anda havale limitimin 0.00 olduğunu söyleyen bir uyarı aldım. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, biraz uğraşmadan sonra limit belirleme işleminin şubeye gidilerek yapılması gerektiğini öğrendim.

-Arasam da olur mu diye bir soru sorma gafletinde bulundum.

-Olur beyfendi, başka bir isteğiniz…

heheeehee…

Hemen hesap açtırdığım şubeyi aradım. Santral çıktı;

-Havale limiti belirleyecektim internet şubesi için.

-Müşteri temsilcisine bağlıyorum.

– …. …. …. ….

E açmıyorlar telefonu. Tam 4 saat boyunca 2 müşteri temsilcisini de denedim, ama hiçkimse açmadı telefonu.

Bugün oldu. Yine aradım, yine açmadılar. Bu sefer santraldeki hanımefendiye not bıraktırdım, izinden dönünce arasınlar diye, bu kadar süre açmadıklarına göre ya izindeler ya da mideleri feci halde bozulmuş. 2. durum olursa vicdat azabı bile çekebilirim…

Başka bir şubeyi arayayım dedim. Aradım, hemen bir muhattap buldum ve sorunumu anlattım. Bilgilerimi imzaladığım belgeler onlarda olmadığı için, ya kendi şubemi aramalıymışım ya da o şubeye gidip imza atmalıymışım limit talebine.

Çıldırmak işten bile değil….

Sonra…. Annemi aradım. Havale yapacağı bilgileri verdim ve iş çözüldü 🙂

Yani demem o ki, Garanti Bankası bir annem olamadı 🙂 Vakit bulduğum bir zamanda gidip bir güzel ağızlarına da sıçacağım en kibarından.

(Bu arada, her aradığımda da kredi kartı başvurunuz yok gözüküyor. Needdeeennn. Niye böyle yapıyoşunuuuzzzz diye sormayı da ihmal etmediler. En azındna bir yerden sonra bana bu ağızla konuşuyorlarmış gibi geldi 😀 )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.