Kama sutra!!!

Kama sutra nedir?

Kama Sutra (Sanskritçe’de : कामसूत्र ), Hint lisanında iki ayrı kelimedir : kama zevk demektir, sutra ise kitap anlamına gelir. İki kelime birleşince zevkin kitabı anlamına gelmektedir.

Kimilerine göre, Hindistan kökenli bir yaşam tarzıdır. Kimilerine göre ise sadece cinsel birleşme yoludur. Sadece bir cinsel eylem olarak nitelendirilen “Kama Sutra” eşleşme ve beraberlik yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bir tür yaşama sanatı olarak varsayılmıştır.

Bu öğretinin amaçları arasında kadın, erkek, çiftler arası denge, yaşamı sevdirmeyi amaçlayan düşünceler olmaktadır. Buna ek olarak cinsel açlığın giderilmesi konusunda kullanılabileceği görüşü de vardır. Ama genel olarak bunu sadece cinsel eylem olarak görenlerin sayısı daha yüksektir. Kamasutra pozisyonları çiftleri zevkin doruklarına çıkartır. (@vikipedia)

Fakat bu yazımın konusu bu olmayacak 🙂

Geçenlerde özellikle bilgisayar mühendislerini ve bilgisayarla işi sıkça olanları güldürecek bir yeni nesil ‘Kama sutra’ resmi ve pozisyon listesi buldum. Artık bilgisayar başında o kadar fazla vakit geçirir olduk ki, bu aşağıda gördüğünüz pozisyonların belki 1 ya da 2 tanesini uygulamamışızdır 🙂

Elektronik bir cihaz’dan değil de, kitapçıdan alınan bir kitap okumak, belki biraz daha fazla arkadaşlarla dışarıya çıkmak bu durumu kurtarabilir. Aksi halde hepimiz bilgisayarlarla ‘içli-dışlı’ olmaya devam edeceğiz.

İşin kötüsü, birhayli de zevk alıyoruz…

2 Cevaplar

  1. Aquacultural dedi ki:

    3.’sü hariç hepsini denemişliğim var 😀

  2. D.D.Güçlü dedi ki:

    Di mi di mi 🙂 Ben de 3.’sünü deneme fırsatı bulamadım henüz. Tabi yatakta uzanırken yerdeki bilgisayarda ufak birkaç işlem yapıp kapamışlığım var, teknik olarak kan o zaman da beynime çıkmıştı sayılır mı ki acep 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.