Sonunda mail hesabım aktif

Bundan tam 3 sene önce, yani ddguclu.net henüz ismini düşünmüş ve henüz bir tasarım beğenip, Cem’in başını ağrıta ağrıta sitemi kurmuştum. O zamanlar tabi hemen bi mail hesabı açmıştım gmail’dan. Ama ondan sonraki evreleri yapamadığımdan öyle yarıda kalmıştı. Geçen gün yine aklıma geldi bu ve biraz uğraş ve Cem’in yardımları ile hallettik.

Google amcanın beni doğrulama işlemleri falan da 1-2 gün sürdü. Son olarak birkaç ayar da ben yaptım ve artık benim de bir gmail tabanlı mail adresim var.

Bundan sonra sitem üzerinden tüm işlemleri bu mail adresi ile yürüteceğim.

doga (__AT_) ddguclu.net

İsteyen olursa onlara da mail verebilirim 🙂

Eğer geleceğe dair planlarım tutarsa, bundan 2 3 sene sonra DDG Studios, tüm iPhone developerlar için bir ortak geliştirme platformu olacak. Belki gelecekte, kimbilir ya da çok yakında, iPhone geliştiricileri için yeni projemi uygulamaya koyabilirim. Hoş, şu anda bunu üstlenen bazı siteler var ama amaca değil araca yönelik siteler. Yani para kazanma amaçlı. Ben biraz daha gönüllü bir şeyler düşünüyorum. Neyse bunun meyvelerini yakın zamanda vermeye başlarım 🙂

Şimdilik bu kadar.

Hah 🙂

2 Cevaplar

  1. f-a dedi ki:

    ben bizim şirket maillerinin hepsini gmaile aktardım.. daha önce yaşadığımız hiç bi sorun la da, artık karşılaşmıyoruz..

    güle güle kullan gmail hesabını 😉

  2. D.D.Güçlü dedi ki:

    Teşekkürler 🙂 Yani uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmuyordu. Bir gazla aktif ettim. Mailime düşen 2. mail de senin yorumun oldu. Hadi hayırlısı 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.