Senaryolar aranıyor !!!

Daha önce oyuncular aranıyor yazısından oldukça fazla kişi bize ulaştı. Aralarından şu anda samimi olduklarımız da var. Şimdi bir sorunumuz daha var. Ekipmanlarımızı tamamladık, profesyonelleşme yolunda ışık, ses ve farklı alanlarda yatırımlar yaptık. Lakin senaryo yazmaya ne Merve’nin ne de benim vaktimiz var. Hikaye yazmak ile senaryo yazmak arasındaki uçurumu yaşıyoruz şu sıralarda.

Bu sebeplerle sizlerden yardım alalım istedik. Elinizde çekilmesini istediğiniz bir senaryo varsa, kısa ya da uzun fark etmez, biz size bu konuda yardımcı olabiliriz.

Amacımız yine ve her zaman olduğu gibi eğlenmek. Bir senaryodan beklediğimiz bazı şeyler var:

  • Öncelikle çekilebilir bir senaryo olmalı. Karşımıza Fatih Sultan Mehmet’in hayatından bir kesitle gelmeyin 🙂
  • Görselliğin abartılmaması gerekiyor. Işın kılıcı varsa senaryoda, editlemesi biraz zaman alır. 3-4 ay kadar. Bu sebeple bu tarz abartı bilim kurgu sahnelerine yer vermeyin. Hani Paranormal Activity gibi ise çekilebilir tabii.
  • Hikayem bu, hadi senaryo yapın çekelim ile gelmeyin, zaten bizim sorunumuz da senaryolaştırma aşamasında.
  • Genelde kısa film senaryoları ilgimizi çekiyor. Ya da belgesel. Ama uzun metraj bir aşk filmi neden olmasın 🙂 Özcan Deniz çekebiliyorsa biz de çekeriz.

Bize aşağıdaki mailden ulaşabilirsiniz:

doga@ddguclu.net

 

Yaratıcı beyinlere duyrulur…

 

3 Cevaplar

  1. samet dedi ki:

    devrem ben sana hemen yazayım bir şeyler diyecektim ki tam o esnada ‘özcanımıza ‘ laf çaptığını gördüm ve utandım, örselendim, soğudum devrem==)))))

  2. mehmet dedi ki:

    bende 25-30 dk sürebilecek bir polisiye dizi senaryosu var ama uyar mı?

  3. Mehmet dedi ki:

    Merhaba,

    Tam bahsettiğiniz gibi bir senaryoyu tamamlamak üzereyim. Çekimi çok kolay, 5 kişi ile çekilebilen ve fazla ekip gerektirmeyen bir senaryo bu! Aşk ve korku bir arada, korku derken öyle saçma sapan korku filmlerinden değil çok güzel anlamlar yüklenen bir korku filmi senaryosu… Nasıl yapabiliriz konuşalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.